https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоРусеБоксов клуб „Русе“ награди кмета Пенчо Милков за общинската подкрепа

Боксов клуб „Русе“ награди кмета Пенчо Милков за общинската подкрепа

Кметът Пенчо Милков получи специален плакет от Боксов клуб „Русе“ в знак на благодарност за подкрепата, оказана на клуба от Община Русе. Наградата бе връчена от Илия Сяров, а на церемонията присъстваха треньори и състезатели от различни възрасти.

„Винаги се гордейте със себе си, защото тук не ви учат само как да раздавате удари на противниците си, а и как успешно да използвате своята сила, предпазвайки и по-слабите от вас“, каза кметът.

Пенчо Милков поздрави състезателите за високите им резултати през изминалата година и завърналите се преди седмица от Държавното първенство за девойки “Купа България”. Там русенските момичета завоюваха второ място.

Припомняме, че през 2022 г. бяха наградени с плакети и парични премии шампионите от държавни първенства по бокс и медалистите от европейски и световни първенства Габриела Димитрова, Радослав Росенов и Севда Асенова. Асенова бе обявена и за Спортист на годината на Община Русе. Президентът на клуба Павел Сяров и старши треньорът Съби Събев са носители и на златни значки на Община Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X