https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиТийнейджърка сви ключовете на колата на майка си и катастрофира

Тийнейджърка сви ключовете на колата на майка си и катастрофира

На 14 февруари в Първо РУ е постъпил сигнал от русенка, че докато е отсъствала от града, в периода 30 януари – 13 февруари т.г., е било проникнато в апартамента й, нанесени са щети по имущество, извършена е кражба на маловажни предмети, взет е съхраняван в жилището резервен ключ на колата й с марка „Сузуки“, след което автомобилът е бил противозаконно отнет и е претърпял пътен инцидент с материални щети.

По сигнала в Първо РУ е образувана преписка и е започнала работа от криминалистите. В хода на извършените оперативно издирвателни действия полицаите са изяснили, че група от непълнолетни лица, включваща и дъщерята на тъжителката, многократно е пребивавала в апартамента, докато тя е отсъствала, като трима младежи са управлявали автомобила, а един от тях е причинил ПТП-то, като е блъснал колата в паркиран автомобил, съобщиха от ОД МВР – Русе.

Служителите на реда са установили всички лица, замесени в случая, а размерът на щетите от деянията предстои да бъде уточнен.

Работата по документирането на случая продължава в Първо РУ. Материалите по преписката ще бъдат докладвани прокуратурата по компетентност.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X