https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023БСП-Русе пак скочи срещу Нинова, номинираха 13 социалисти за депутати

БСП-Русе пак скочи срещу Нинова, номинираха 13 социалисти за депутати

На заседание на Общинската конференция на БСП – Русе бяха обсъдени предложенията за кандидати за народни представители за 49-то Народно събрание на България. След проведено тайно гласуване бяха определени тринадесет човека, които да бъдат предложени в Областния съвет на организацията от името на русенските социалисти.

По време на заседанието делегатите приеха политическа декларация, в която изразяват несъгласие с изключването на четиринадесетте членове на БСП и с начина на водене и провеждане на Конгреса на Партията на 11 февруари, също така и заявяват необходимост от смяна на ръководството.

Трета точка от дневния ред на форума беше приемане на оценка за работата на кмета на Община Русе Пенчо Милков от началото на мандата до момента. Беше гласувана много добра оценка и работата на г-н Милков беше определена като успешна в много направления като обезпечаване на общината със собствена техника за малки ремонти, развиване на социални услуги, благоустрояване на междублокови пространства и други. Проведе се дебат, Пенчо Милков отговори на множество въпроси.

Двадесет и двама социалисти получиха своите електронни членски карти. Гост на Конференцията беше Крум Зарков член на Националния съвет на БСП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X