https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияЛена Бориславова проговори за разцеплението в ПП

Лена Бориславова проговори за разцеплението в ПП

Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да е втори в листата на София-област. Това обяви бившата шефка на кабинета “Петков” Лена Бориславова с коментар под свой пост във Фейсбук.

Така тя за първи път взе отношение по новото разцепление в “Промяната” заради проблемите между ПП и “Демократична България” за определяне на водачите на листи.

“ПП има колективни органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е водач, а втори в листата, което е сигурно избираемо място, е предварително обсъдено с него и неговата първоначална реакция беше на съгласие. Другото е … последваща емоция. Задкулисие в ПП няма. Емоции обаче има – разбираемо с оглед на тежката на задача и това, че сме хора”, написа Бориславова като коментар под свой пост, в който заявява: Ако някой ви обяснява, че нещо не може да се направи, в повечето случаи този ня#Кой не иска промяна, или го е страх, или завижда или не му достигат собствени качества, за да се придвижи напред.

В петък Дунчев обяви, че не е съгласен с решението на ПП да даде водаческото място в София-област на ДБ. И обяви, че с цялата организация напускат кампанията. А лидерите на ПП обвини в измяна заради решението.

В неделя бившият депутат от ПП пък заговори за задкулисие в партията и обеща да го разкрие, ако не бъде променено решението за листите.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X