https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРадослав Росенов отново грабна големия трофей на Купа „Странджа“

Радослав Росенов отново грабна големия трофей на Купа „Странджа“

Националът Радослав Росенов, състезател в Боксов клуб „Русе“ спечели за втора поредна година Международния турнир за Купа „Странджа“. Той бе избран за носител на трофея, след като триумфира по впечатляващ начин при 60-килограмовите в 74-ото издание на най-стария боксов турнир в Европа.

Зрелище, много позитивни емоции и победа. Всичко това донесе на феновете в зала „София“ носителят на Купа „Странджа“ за миналата година Радослав Росенов. Националът ни в категория до 60 килограма постигна поредната си впечатляваща победа, след като срази коравия узбекистанец Ахмаджон Мухидинов с 4:1 гласа, предаде Gong.bg.

Мачът предостави страхотни моменти за зрителите, а дори аркадата над лявото око, която отново се отвори на лицето на Росенов, не го спря към успеха.

„Много съм щастлив от този успех. Аз винаги излизам за първо място и този път, дори контузиите не ме спряха. Играх само с едната ръка, защото другата ме боли много, отвори ми се и аркадата, но бях подготвен много добре физически, не само аз, а и останалите момчета от отбора. Исках и да докажа, че миналата година не е била случайност. Радвам се и заради публиката, както на трибуните, така и пред екраните, които не спират да ни подкрепят“, каза след триумфа Росенов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X