https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораАрестуваха мъж, изгонен от русенска дискотека и нападнал полицаи

Арестуваха мъж, изгонен от русенска дискотека и нападнал полицаи

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в Първо РУ. На 26 февруари около 01:20 часа в Първо РУ се е явил 29-годишен мъж, който е заявил, че същата вечер е бил изгонен от нощен клуб в центъра на Русе, след което не е бил допуснат обратно, за да прибере личните си вещи, останали в заведението.

Мъжът е придружен от полицейски служители до въпросното заведение, където обаче е започнал да се държи грубо с униформените, отказвайки да им съдейства за изясняване на случая, отправяйки им обидни и нецензурни реплики, както и закани за уволнение. Освен това при опит да бъде изведен от служебния автомобил той си позволил да нападне единия от полицаите, като му нанесъл удар в гърдите и ритник в областта на корема, скъсал и части от униформата му, съобщиха от ОД МВР – Русе.

Междувременно от охраната на заведението обяснили, че клиентът е бил помолен да напусне обекта, тъй като се държал непристойно, хвърлял е кубчета лед по служители от персонала и е скъсал златен ланец на един от тях. 29-годишният е бил задържан и отведен в Първо РУ за документиране на случилото се, като там е продължил да се държи по същия начини към полицаите.

По случая е образувано досъдебно производство за престъплението, уведомен е дежурен прокурор. Работата по случая продължава.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X