https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПиян русенец нападна полицаи и медици навръх рождения си ден

Пиян русенец нападна полицаи и медици навръх рождения си ден

Пиян рожденик от Русе буйствал и нападнал срещу медици и полицаи на 4 март около 03:00 ч през нощта. На тел.112 бил подаден сигнал за агресивен млад мъж, нуждаещ се от медицинска помощ на адрес на ул. „Петрохан“.

На място изпратените служители от Второ РУ са били посрещнати от двама мъже, които заявили, че са празнували рожден ден, употребили са голямо количество алкохол и рожденикът е счупил стъкло на входната врата на входа на блока, при което си е срязал ръката. Заедно с пристигналия на адреса екип на ЦСМП, полицаите са се качили в апартамента, където се е намирал пострадалият.

Там е установен 24-годишен, във видимо неадекватно състояние и с кървяща рана на дясната ръка. При опит от медицинското лице от Спешна помощ да я прегледа, той започнал да буйства, да крещи, да псува и скочил срещу жената, което наложило намесата на полицаите. Мъжът бил за кратко успокоен и прегледан, след което раната му била превързана.

Когато му казали, че ще трябва да отиде в болницата, за да бъде зашита раната, той отново започнал да вика, псува, да се дърпа и да се опитва да нанася удари, включително и на полицейските служители, като дори направил опит да ухапе единия от полицаите.

В крайна сметка мъжът е бил задържан и отведен в спешното приемно отделение на болница „Канев“, където също продължил да буйства. Случаят е документиран, като срещу 24-годишния мъж е започнато бързо производство по описа на Второ РУ, с оглед престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X