https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноРусе се готви за най-голямото денс парти на годината

Русе се готви за най-голямото денс парти на годината

По случай 8 март, Международният ден на жената, зала Арена Русе ще отвори врати за най-голямото денс парти на годината. Русенци ще се насладят на една забележителна вечер с изумителен сценичен декор в стил “Алиса в Страната на Чудесата” и вечните хитове на 80-те, 90-те, 2000-те години и до днес в изпълнение на вокалиста на „Диана Експрес” Илия Ангелов, поп изпълнилите Искрен Пецов, Кристина Димитрова, вокалиста на група „Тангра” – Боби Косатката, балет „Вега”а с невероятен Кан кан танц-спектакъл, неотразимите Балет „Нова”, румънската поп-звезда Майк Даймъндс и още много артисти. Автор на бляскавите костюми на танцьорите е русенската дизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция.

Професионален фотографски екип и въртяща се 360 градусова “slow motion” парти камера ще запечата за публиката незабравими моменти от уникалната парти обстановка, при това напълно безплатно!

„Това ще бъде парти, което ще остане завинаги в спомените и албумите Ви. Очаква Ви събитие от световна класа, с хиляди светлини, които светят толкова ярко, колкото тези на Бродуей, и декор, на който могат да завидят и най-големите световни фестивали. Нашият екип работи неуморно, за да вдъхне живот на това невероятно изживяване, а ние нямаме търпение да го споделим с вас!, обещават организаторите.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X