https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСупер групата „Легендите“ ще забива на русенска сцена

Супер групата „Легендите“ ще забива на русенска сцена

След няколкогодишно прекъсване на изявите си група „Легендите“ се завръща на българската музикална сцена.

“Легендите” е супер група, която обединява легендарни музиканти от 3 поколения в общ проект, който преразказва по различен начин историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея участват имена с огромен професионален опит, които предлагат едно живо изпълнение, поднесено атрактивно и модерно по световни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот начин.

В актуалния състав на „Легендите“ влизат: Йордан Караджов от Сигнал, Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев – Стенли. Гост музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев.

Всички те се събират за поредица концерти в цяла България. Турнето на „Легендите“ започва във Велико Търново на 14 юни, за да продължи на 15 юни в Пловдив, на 16 юни в Стара Загора, на 18 юни във Варна, на 20 юни в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас.

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която изцяло ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади. Всеки от фронтмените ще изпее песен на друга група, чиито член не е.

„В „Легендите“ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има яко рок! И наистина е така!“, споделя Данчо Караджов. „Силно мотивирани сме да поднесем на нашата публика уникално емоционално преживяване и хората да си тръгват доволни и щастливи от нашите концерти!”, коментира Митко Кърнев. „Даваме нов живот на обичани и познати песни, като ги представяме в различни варианти, което си е музикално богатство!“, казва Косьо Цеков. „Изпълнението на стари хитове е разковничето на успеха, но трябва да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите фенове!“, завършва Стенли.

Билети за националното турне на „Легендите“ могат да се закупят в мрежите на eventim.bg и grabo.bg.

В Русе концертът ще е на 21 юни (сряда) в Летен театър при Военен клуб от 20,30 ч.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X