https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиАрестуваха двама мъже с наркотици при спецакция в Русе

Арестуваха двама мъже с наркотици при спецакция в Русе

При спецакция на полицията в Русе са иззети наркотици и са задържани двама мъже.

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие разпространението на наркотични вещества се е провела на територията на град Русе, от служители на русенската ОДМВР – от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и сектор „Специални тактически действия“, под надзора на Окръжна прокуратура – Русе.

В хода на операцията на главния път Русе – Варна в района на кв. “ДЗС” е спрян и проверен лек автомобил марка “Рено”, модел “Меган”, с русенска регистрация, управляван от 37-годишна жена, в който е имало и трима пътници – двама мъже на 36 и 40 години, както и жена на 34 години, четиримата русенци. При проверката в автомобила са намерени найлонови торбички, съдържащи бяло кристалообразно вещество с приблизително тегло около 40 грама и кафяво прахообразно вещество – около 80 грама. Направените полеви наркотестове са дали реакция за метамфетамин на бялото вещество, а на кафявото за хероин.

Извършени са необходимите процесуално-следствени действия. Двамата мъже са задържани първоначално за 24 часа, а след това 36-годишния с постановление на прокуратурата до 72 часа.

По случая се води досъдебно производство за престъпление и работата по него продължава под надзора на прокуратурата.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X