https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниВетовоОткриха незаконна дървесина на два адреса в Сеново

Откриха незаконна дървесина на два адреса в Сеново

При продължаващите съвместни проверки от служители на РУ – Ветово и представители на РДГ – Русе вчера са открити количества незаконна дървесина на два адреса в град Сеново.

При действията на екипите са установени да се съхраняват дърва за огрев от видовете цер и глог, които не са били маркирани с необходимата контролна горска марка и за тях не са издавани превозни билети или други необходими документи. Количествата са предадени на представителите на РДГ, а по случаите са заведени преписки с оглед данни за престъпления, по описа на РУ – Ветово.

На територията на РУ – Бяла при операция вчера, служители от РУ – Бяла, съвместно със служители на РДГ – Русе, са извършили проверки в с. Дряновец, при които също са открити количества незаконна дървесина. В два частни имота екипите са намерили съхраняван дървен материал за огрев от видовете орех и цер, общо около 5 кубика, без да стопаните да имат за тях необходимите документи. Заведени са преписки по описа на РУ – Бяла с оглед данни за престъпление

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X