https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоФорум „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“...

Форум „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“ се провежда в Доходното здание

В зала „Европа“ на Доходното здание бе открит форумът „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“. Той е част от официалната програма на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ и се организира от Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе с подкрепата на Община Русе и ОП „Русе арт“.

Приветствие към участниците отправи зам.-кметът Златомира Стефанова, която подчерта значението на Русе като една от значимите за България туристически дестинации. „Всяка от темите, които ще бъдат представени на форума, е важна за туристическата индустрия, предвид промените, които продължават да настъпват в нея. Убедена съм, че всички вие ще извлечете полза от тях“, каза Стефанова.

Целта на форума е да бъдат представени най-новите тенденции в областта на дигитализацията на бизнеса, като очакванията са да бъдат установени полезни бизнес контакти между участващите в събитието туроператори и туристически агенции, общини и туристически информационни центрове, музеи, изложбени зали, библиотеки, опери, театри и др.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X