https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКостадинов: Някои партии ще ядат шамари от „Възраждане” - на ротационен принцип

Костадинов: Някои партии ще ядат шамари от „Възраждане” – на ротационен принцип

„На следващите избори някои партии ще ядат шамари от „Възраждане” – на ротационен принцип”. Това написа лидерът на формацията Костадин Костадинов във Facebook.

Реакцията му идва, след като от ГЕРБ-СДС и „Продължаваме Промяната – Демократична България” обявиха, че са готови да излъчват премиери от двете формации на ротационен принцип. Идеята е евентуалният бъдещ редовен кабинет да работи 18 месеца. В първите 9 от тях премиер да бъде Николай Денков, а Мария Габриел – вицепремиер и министър на външните работи. Във втората половина на обозначения период пък министър-председател да стане Габриел, а Денков да бъде неин заместник.

„От времето, когато „Атака” стана резервната гума на правителството на БСП и ДПС не е имало по-голямо предателство към избирателите от това, което сега извършиха ПП и „Доносническа България”. Да не говорим за това, че и избирателите на ГЕРБ са погнусени от избора на своите избраници за коалиционен партньор”, каза Костадинов.

„Обръщам се към всички измамени (за пореден път) от своите избраници честни и почтени избиратели на ГЕРБ и ППДБ – имате избор в лицето на „Възраждане”, посочва още лидерът на партията. Той добавя, че никога не предават своите принципи, не лъжат избирателите си и не променят възгледите си от днес за утре. Защото „Възраждане” е всичко това, което другите партии не са”, коментира той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X