https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНастаниха буйстващия културист в Центъра за психично здраве

Настаниха буйстващия културист в Центъра за психично здраве

Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и захвърлил знамената на България, които бяха сложени до сградата на областната и общинска администрация в града.

Служители на общинското звено за контрол, охрана, обществен ред и сигурност и полицаи се опитаха да го задържат, но той влезе в един от шадраваните на площад „Свобода“. На мястото пристигна и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа.

Полицейските служители разговаряха с мъжа, но той отказа да изпълни разпорежданията им и продължи да се държи неадекватно.

В един момент успя да се измъкне и след кратка гонитба бе заловен точно до Паметника на Свободата. С помощта на електрошок беше усмирен и отведен с линейка.

От „Спешна помощ“ уточниха, че той е настанен в Центъра за психично здраве, предаде БНТ.

От Областната дирекция на МВР в Русе уточниха, че установена самоличността му – русенец на 33 години.

Предстои документиране и изясняване на случая.

Преди около седмица същият мъж е заснет в района на Цар Калоян как притеснява румънски туристи, като скача върху колата им, докато е в движение. Видеото беше публикувано и разпространено в групи в социалните мрежи с предупреждение за какво да внимават шофьорите от северната ни съседка, които преминават през страната ни. От Областната дирекция на МВР в Разград потвърдиха, че след този случай мъжът е бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X