https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЗапочна деветото издание на “Парад на ретро автомобили Русе 2023”

Започна деветото издание на “Парад на ретро автомобили Русе 2023”

В шествието ще участват над 100 собственици на ретро коли и мотоциклети от България, Румъния и Сърбия. Те ще се надпреварват за четири награди – на кмета на Русе, на общинската фондация “Русе – град на свободния дух”, на авто-мотоклуб “Русчукъ” и на публиката. Победителите ще бъдат определени от жури, в което ще има експерти в областта на ретро автомобилите.

Организаторите са подготвили богата съпътстваща програма с изпълнения на Боби Големанов – вокал, Диан Максимов – китара и Евгени Марков – китара. Мажоретен състав „Екстрийм“ към Общинския младежки дом с ръководители Вероника Миланова и Петя Бонева и Детска вокална група „Слънце“ към Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител д-р Наталия Константинова ще се грижат за емоциите в обновения крайдунавски парк. Благодарение на партньорството с „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД, всички участници в „Парад на ретро автомобили Русе 2023“ ще имат възможност да посетят Музея на транспорта.

Изкуството и ретро автомобилите ще бъдат обединени отново чрез работилници за деца. Образователен център “Дворецът на децата” ще забавлява най-малките. Със специални конструктори и богато въображение те ще имат възможност да изобретят различни превозни средства.

Организаторите апелират към русенци и гостите на града да бъдат търпеливи и внимателни, както и да спазват всички указания за безопасност, които ще им бъдат дадени от стюардите и организаторите на събитието.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X