https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноРусенски ученици представиха новата си колекция модни облекла

Русенски ученици представиха новата си колекция модни облекла

Ученици от Професионална гимназия по облекло “Недка Иван Лазарова” представиха своята нова колекция от оригинални модни облекла, вдъхновени от емблематични сгради в Русе и природата по време на детския празник в Дома за медико-социални грижи.

Ревюто впечатли присъстващите, сред които бяха официална делегация, водена от Кристина де Бройн – представител на УНИЦЕФ за България, представители на Община Русе и различни социални и образователни институции в града.

Дизайнът на моделите отразява красотата и уникалността на Русе, а всяко облекло е инспирирано от известните сгради и природата. Младите модели изглеждаха впечатляващо, представяйки съчетанието от изисканост и креативност във всяка рокля или костюм.

Инициативата получи голяма подкрепа и одобрение от присъстващите, които оцениха творческия и социален аспект на проекта. Това беше прекрасна възможност за учениците да демонстрират своя талант, изразявайки себе си чрез модата.

Със своето ревю учениците показаха, че модата може да бъде не само израз на стил и красота, но и средство за комуникация и подкрепа на важни социални инициативи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X