https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиЧетири сигнала вдигнаха на крак пожарната в Русе и околността вчера

Четири сигнала вдигнаха на крак пожарната в Русе и околността вчера

През изминалото денонощие дежурните екипи на районните служби към пожарната в Русенско са реагирали на 4 сигнала за произшествия.

Вчера по обед, за времето от 12:33 до 13:28 ч., два екипа от Втора РСПБЗН-Русе са посетили адрес в гр. Мартен, заради сигнал за запалване в апартамент. Горенето e възникнало в апартамент на първи етаж, като при пристигане на място огнеборците са установили, че се е запалила мазнина в оставен без надзор съд и живущата там жена е успяла да го загаси. Екип на ЦСМП е откарал жената в УМБАЛ „Канев“ в Русе за преглед, тъй като е вдишала от дима и парите.

От 13:40 до 14:50 ч., един екип от РСПБЗН-Сливо поле е погасил запалване в суха трева и храсти на адрес в с. Бръшлен, извън урбанизираната територия. Горенето е ликвидирано на площ около 1500 кв.м. без щети.

В 15:38 е сигнализирано за пожар в кухнята на заведение за хранене на адрес на ул. Муткурова в Русе. Там са изпратени два екипа от Първа РСПБЗН. Установено е, че горенето е възникнало от съд с мазнина за готвене в кухненската част и се е разпространило по аспирацията. По време на възникване на произшествието, в заведението не е имало посетители. Няма пострадали и от персонала на обекта. Горенето е ликвидирано на площ около 10 кв. м.

Още едно произшествие със запалване на сухи треви и храсти са посетили пожарникарите, между 19:44 и 23:35 ч. Възникнало е в близост до пътя с. Червена вода – с. Николово. Горенето е ликвидирано от два екипа на Втора РСПБЗН.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X