https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКрими47-годишен русенец си навлече проблеми заради силна музика през нощта

47-годишен русенец си навлече проблеми заради силна музика през нощта

На 8 август около 23:35 ч. полицейски наряд от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ е изпратен на адрес в гр. Русе на ул. Голям Богдан по сигнал за нарушаване на нощната тишина.

Установено е че намиращият се на адреса имот е обитаван от мъж на 47 г., като в двора му е имало поставена тонколона с пусната музика. Първоначално мъжът е отказал да спре музиката, след отправеното му устно разпореждане. На адреса е отишъл втори полицейски наряд.

След спирането на музиката, 47-годишният е продължил да нарушава нощната тишина от двора на имота, говорейки на висок тон, както и отправяйки множество неприлични изрази и псувни към обитателите на намиращия се в съседство жилищен блок, а също и спрямо полицейските служители.

Случаят е документиран, като е изготвена преписка с оглед налагане на наказание по Указа за борба с дребното хулиганство. Материалите по преписката са докладвани и на дежурен прокурор в РРП. Постановен е отказ за прилагане на УБДХ и е образувана преписка по описа на Второ РУ, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 325 от НК и работата по случая продължава.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X