https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаСДС и ДПС също опровергаха информацията, че ще подкрепят Българинов за...

СДС и ДПС също опровергаха информацията, че ще подкрепят Българинов за кмет на Русе

СДС-Русе опроверга появилата се информация, че политическите формации от център-дясно издигат кандидатурата на бившия областен управител Борислав Българинов за кмет на Русе. Общинският председател Станимир Станчев заяви, че след проведено общинско събрание, местната структура има номинации за кандидат за кмет, които се обсъждат.

„Предстои да проведем срещи с представители на политическите партии от център-дясното пространство, като ще им предложим конкретни кандидатури, които те евентуално да подкрепят или не. Ще обсъдим и техните предложения за кандидат за кмет и ще вземем решение. Идеята е център-дясно да се обедини около силен кандидат за кмет на Русе, но конкретно име на този етап не е обсъждано“, заяви Станчев.

ДПС-Русе също категорично отхвърли появилата се информация в медиите, че подкрепя кандидатурата на Борислав Българинов. В момента в партията вървят номинационни срещи в цялата област за кандидати за кметове и общински съветници, но решения за подкрепа на имена извън партийните номинации не са вземани.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X