https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиКой е нанесъл прободната рана на убития шофьор в Прилеп?

Кой е нанесъл прободната рана на убития шофьор в Прилеп?

От задържаните в понеделник 7 лица във връзка с трагедията в Прилеп 4 са били разпитани като свидетели и са освободени. Дядото, бащата и вуйчото на детето все още са задържани. За тях има данни, че са съпричастни към смъртта на водача на тежкотоварния автомобил. Единият от тях е криминално проявен. Задържаните са от района на Градец. Трудовата им дейност е свързана с дърводобив.

Това каза за БНР директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов:

“Вероятната причина за ПТП-то е внезапно излизане на пътното платно на детето. Тежкотоварният автомобил няма спирачен път. Същият е спрял на няколко метра от трупа на детето. Точната причина ще стане ясна след приключване на автотехническата експертиза. Тя е сложна като изпълнение. Предполагам, че в рамките на днешния ден ще бъдат готови другите експертизи, които са от изключителна важност за установяване на точната причина за смъртта на шофьора – кое е лицето, причинило прободната рана в областта на подбедрицата”.

На територията на цялата община Сунгурларе има засилено полицейско присъствие.

“На кои лица ще бъдат повдигнати обвинения и какви ще бъдат точно те ще стане ясно в рамките на ранния следобед днес, след приключване на експертизите. Това ще се реши от наблюдаващия прокурор”, допълни Павлов.

Спътникът на шофьора е избягал от произшествието, когато задържаните са започнали да се саморазправят с шофьора, но когато екипите на полицията са дошли на мястото, се е завърнал и е оказал пълно съдействие.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X