https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаНинова: Борисов е олицетворение на задкулисието и паралелната държава

Нинова: Борисов е олицетворение на задкулисието и паралелната държава

Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, Борисов се отметна от това. И в същия момент казва: Аз никога не лъжа. Пародия. Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Това заяви председателката на БСП Корнелия Нинова.

„Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов“, продължава Нинова.

„Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни партньори. И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?“, пита лидерката на БСП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X