https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаЛорер: И за децата е ясно, че службите не работят

Лорер: И за децата е ясно, че службите не работят

“И за децата е ясно, че службите не работят. Българските служби не работят за българския интерес. МВР се намира в правителството на акад. Николай Денков. След реформите, службите следва най-после да заработят за избраното законно правителство на страната. Те са важни за сигурността, а тя е отговорност на кабинета.”, заяви в ефира на bTV Даниел Лорер, депутат от “Продължаваме промяната – Демократична България”

“Ако Румен Радев иска да управлява еднолично, то нека подаде такъв проект, ще има обсъждане. Но не е такъв случая в страната ни. Радев дори си позволи да обяви политическо движение, докато е президент”, коментира още той по темата.

“Президентът е фигура, която трябва да обединява българската нация, а не да властва. Фигурата на президента трябва да бъде там, където му е предвидено по Конституция.”

“Всички закони, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, трябва да бъде приети по график, там работим с ГЕРБ и ДПС, както и всичко свързано с еврозоната и Шенген”, заяви Даниел Лорер.

“ДПС не участват в изпълнителната власт, но в законодателната власт са на масата. Нашите подписи с тези на ДПС вече ще са на много документи в Народното събрание, отговори той на въпрос дали Движението е част от “НЕкоалицията””.

Той уточни, че Делян Пеевски няма да бъде предложен и подкрепен от парламентарните групи в Народното събрание за шеф на ДАНС.

“ПП-ДБ се явяваме заедно на местните избори, въпреки всички спекулации, че този “брак” ще се разтрогне”, завърши депутатът от коалицията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X