https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Кандидатът на „Има такъв народ“ за кмет на Русе е Анатоли Станев

Кандидатът на „Има такъв народ“ за кмет на Русе е Анатоли Станев

Кандидатът на „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на Русе е Анатоли Станев, съобщи във видеоизявление във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов. Той представи кандидатите за кметове на партията за някои от големите градове. ИТН има общо над 150 кандидати, каза още лидерът ѝ.

Ето какво сподели той днес във видеоизявлението си:

“Русенци сме предприемчиви хора. Не обичаме много да говорим, предпочитаме да действаме. Празните думи нямат значение, значение имат решенията, а те са: реално привличане на инвестиции в региона. Развитие на нови технологии и обособяване на Русе като международен логистичен център. Това ще даде възможност за разкриване на нови работни места и действаща връзка между средното и висшето образование. Активна работа на кмета и общинския съвет са ангажираните държавни институции по екологичните проблеми на региона. Надграждане на регионалните и културните туристически дейности чрез разнообразни проекти и платформи с цел опазване на паметниците на културата и търсене на нови възможности за разпознаването на Русе като център на Североизточния регион и външна граница на България. Активно местно управление и съвместна работа с евентуална адекватна държавна власт за подобряване на свързаността на община Русе с другите административни центрове в страната и чужбина. Това може да се реализира посредством изграждане на магистрала Русе – Велико Търново и втори мост над река Дунав в района на Русе – Гюргево. Уважаеми съграждани, Русе това сте вие, а аз съм един от вас!”

Припомняме, че Анатоли Станев бе областен управител в Русе. Той е юрист и адвокат. Бил е член на Софийската адвокатска колегия. Станев беше и директор на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Русе преди да заеме поста на областен управител.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X