https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023ПП - ДБ издигна Бюлент Хасанов за кмет на Сливо поле

ПП – ДБ издигна Бюлент Хасанов за кмет на Сливо поле

Бюлент Хасанов е кандидата за кмет на Сливо Поле от ПП – ДБ. Това съобщиха от “Демократична България – Русе” в съобщение до медиите.

Бюлент Хасанов е на 44 години. Родом от Тутракан, но е израснал в Сливо поле, където живее и днес.

Завършва бакалавърската си степен като стипендиант със специалност „Публични финанси“, след което продължава магистърска степен „Управление и организация“ преди да замине да специализира в Англия „Международни финанси“.

Докато учи, пише и осъществява международни младежки проекти по програма “Youth in Action – Младежи в действие” на Европейската комисия и Британския съвет във Великобритания.

След завършване, работи повече от 5 години, като вътрешен одитор към голяма ИТ компания, където извършва финансово-оперативен одит и пише доклади. Завръща се в България преди 10 години и е баща на две деца. Има силни аналитични и организационни умения, както и целеустременост в начинанията.

Спортува активно и владее, освен английски, още няколко чужди езика. През 2018 година участва в ежегодното събрание на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОSСЕ), която е най-голямата световна междуправителствена организация в областта на сигурността, включваща всички страни от Европа, САЩ и Канада и ОН, където изнася доклад относно гражданските права в страната.

В момента работи към една американска компания, като ИТ консултант от домашния си офис и към друга като одитор по оперативни проекти на най-големите хотелски вериги в света.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X