https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиОще една жертва на насилника от Сливен

Още една жертва на насилника от Сливен

За рязане с ножове, заплахи и побой разказва друга жертва на насилника от Сливен пред bTV. След разкритията на 19-годишно момиче, че е насилванo близо година от 55-годишния мъж, жена разказа, че е била отвлечена в дома му. Тя вече е дала показания в полицията.

Денем тя не излиза от къщи, а нощем сънува как я пребиват.

Среща го пред медицински център, докато чака преглед. Мъжът ѝ казал, че всичко ще е наред и тя му се доверява. Отиват в дома му, той я заключва и започва гавра и побой.

„Той каквото кажеше, аз това правех, защото нямах друг избор. Беше ме порязал – ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не исках да съм с него“, споделя 23-годишната жена.

Той я реже с нож и по врата, по ръката.

„Като не исках да ям, пак ме биеше, викаше „Ти нарочно не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат доживот“, разказва потърпевшата.

„Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, ама той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше пистолет със себе си“, споделя още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

“Даде ни една кофа, да се изхождаме и аз казах на момичето – „Помогни ми, той ме отвлече, но тя ми каза, че е в същото положение – и нея също я изнудва“, разказва жената,

След месец под ключ тя успява да избяга. Мъжът остава в ареста с обвинения за блудство и изнасилване. Може да получи от две до осем години затвор.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X