https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниТреньорът на "Дунав" се закани на "Левски": Искаме да продължим напред за...

Треньорът на “Дунав” се закани на “Левски”: Искаме да продължим напред за купата

Старши-треньорът на “Дунав” Мартин Ковачев говори пред клубния сайт на русенския тим за предстоящия мач с “Левски” в турнира за Купата на България:

“Предстои хубав мач. Надявам се, че ще се съберат много зрители и ще ни подкрепят. Радостни сме, че ни се падна отбор от ранга на “Левски”. Надявам се да покажем добра игра и да зарадваме нашите привърженици с класиране в следващата фаза. Всички искаме да продължим възможно най-далеч в турнира. Разбира се, “Левски” е фаворит в мача, тъй като разликата в класите между Втора лига и особено водещите тимове от Първа лига е много голяма, но това не означава, че нямаме своите шансове и, че няма да се борим всячески да се противопоставим на своя съперник”, коментира бившият защитник.

“От спортно-техническа гледна точка имаме своите проблеми, макар и да успяхме да вдигнем част от футболистите си с травми. Със сигурност няма да можем да разчитаме на Илия Миланов и Никола Колев, но всички останали се очертава да са на линия”, каза още Ковачев.

Срещата от 1/16-финалната фаза ще се играе утре от 18,00 ч. на Градския стадион в Русе.

Часове преди това своите очаквания за мача разкри и треньорът на „Левски“ Николай Костов:

„Естествено, ние сме по-силният отбор и очаквам нашите играчи да погледнат професионално и отговорно на противника. Не се съмнявам, че ще подходим по този начин и ще победим в тази среща, тъй като още веднъж подчертавам сме по-добрият отбор“, започна наставникът на „Левски“.

Костов коментира и съперника на „сините“. „Това, че играчите на „Дунав“ ще играят на предела на своите възможности е ясно на всички и така трябва да бъде. За тях това може би е мачът на годината“, каза още треньорът.

„Това, че отсъстват основни играчи, не ме притеснява толкова, защото имаме достатъчно конкурентноспособен отбор. Мисля, че това няма даде някакво отражение на нашето представяне“, надява се Николай Костов.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X