https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПП осъди критиките на Пеевски към Николай Денков

ПП осъди критиките на Пеевски към Николай Денков

От “Продължаваме промяната” излязоха с позиция в защита на премиера Николай Денков от “безпочвените критики” на Делян Пеевски.

“Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата.

Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости.

Продължаваме да изпълняваме нашите цели въпреки всички предизвикателства. Истинската сила е силата на промяната!”, заявяват от пресцентъра на партията.

Поводът за гневната реакция на партията бе поредната критика на председателя на ПГ на ДПС по адрес на премиера от ПП.

Пеевски повтори острите си забележки към Николай Денков вчера и пред медиите, които по-рано изложи в отворено писмо. По думите му “той не работи нищо”.

“Целта ми е да почне да си върши работата, той не си върши работата като премиер. Четири дена вие видяхте ли нещо да работи този премиер, седнал в уютното си кабинетче, седи там, нещо разпорежда онлайн. Това е несериозно”, каза Пеевски.

По думите му Денков трябва да се занимава с това хората да не бедстват четири дена.

“Рейтингите следите ли ги за какво става въпрос – той има по-ниско доверие от кабинета на “Виденов”, това нормално ли е за вас”, коментира Пеевски.

“Ако трябва, мога да отида за един месец да пробвам и ако нещата са по-успешни и рейтингът е по-висок, мога да остана”, заяви още Пеевски.

Реакцията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на размяната на реплики между двете страни пък беше: “Нека оставим тези две момчета да спорят помежду си”.

“Нашият меморандум, договор или документ за управление е между нас и ПП. Това, което лидерът на парламентарната група на ДПС и премиера имат като спор си е тяхна работа, не е наша”, каза още Борисов на въпрос дали ако двамата не се разберат, ГЕРБ би бутнала сглобката.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X