https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораМаскираните грабители в Благоевград са задигнали чувал с пари

Маскираните грабители в Благоевград са задигнали чувал с пари

Тримата извършители на въоръжения грабеж в Благоевград са задигнали чувал с пари, съобщиха от прокуратурата. Все още не е ясно каква е била сумата в чувала, защото разследването е на ранен етап.

Престъпниците са били маскирани. Въоръженият грабеж стана тази сутрин около 06:31 часа на площад “Македония”, зад сградата на банка. Излизайки от касов център, двама служители на охранителна фирма са нападнати от три неизвестни към момента лица, като един от охранителите, на 52 г., е прострелян в областта на слабините. Настанен е в МБАЛ-Благоевград и му се прави операция, като състоянието му е тежко. Колегата му е в шок.

“Сутринта след 5 часа вече се бях събудил и чух дълга автоматична стрелба, а после и още един единичен изстрел. Гърмеше се като на сватба, но по това време няма как да са сватбари. Имаше поне десет последователни изстрела. После разбрах, че е имало обир на инкасо автомобил.” Това разказа мъж, който живее в района на пл. “Македония” в Благоевград.

Работата по случая продължава под надзора на ОП-Благоевград. Над 20 криминалисти са на мястото на престъплението, като в помощ на благоевградските полицаи пристигнаха и техни колеги от София.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X