https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноКъсметлия от Ню Йорк грабна 10 милиона от лотарията за втори път

Късметлия от Ню Йорк грабна 10 милиона от лотарията за втори път

Служители на лотарията в Ню Йорк съобщиха, че мъж на име Уейн Мъри от Бруклин наскоро е спечелил нови 10 млн. долара от лотариен билет.

Жителят на Бруклин за първи път спечелил 10 млн. долара през август 2022 г., а тази седмица спечели още толкова, съобщи People. Щастливецът решил да вземе моментната си печалбата с еднократно изплащане на сумата, която е над 6 млн. долара, след задължителните удръжки.

“Чувствам се много смирено и освобождаващо”, каза Мъри пред служителите на лотарията по време на първата си печалба. След втората си печалба той заяви, че иска да запази “дискретност”.

Хасан Набил, продавачът в магазина, в който късметлията е закупил двата печеливши билета, заяви, че Мъри е редовен посетител на неговия обект.

“Той е много приятелски настроен към всички. Можеше да се изнесе от квартала, след като спечели първия път, но той остана”, споделя Набил.

“Парите променят много хора, но той не се изтъква с тях или нещо подобно. Два пъти подред – какви са шансовете? Дори не можете да си представите това. Не можеш да го проумееш, ако не го изпиташ”, добавя продавачът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X