https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБазираната в Русе компания „ВИТТЕ аутомотив“ спечели наградата „Фабрика на годината“

Базираната в Русе компания „ВИТТЕ аутомотив“ спечели наградата „Фабрика на годината“

Базираната в Русе компания „ВИТТЕ аутомотив“ спечели наградата „Фабрика на годината“ за най-иновативен проект, изпълнен с участието на българския й екип.

Конкурсът се организира за втора година от „Капитал“, като в него бяха връчени само две отличия – голяма награда, която отиде при ботевградския производител на сензори „Сенсата технолоджис България“, и награда за най-иновативен проект, която идва в Русе.

За „Фабрика на годината“ се състезаваха общо 14 компании от различни сектори и региони. Най-многобройни бяха предприятията в сферата на машиностроенето и тези с локация в Южна България.

Началната оценка беше направена по точкова система на базата на въпросник, като до финала стигнаха 7-те компании с най-високи резултати: „Бер-Хелла термоконтрол“, „БТЛ индъстрийз“, „Булминт уан“, „ВИТТЕ аутомотив“, „Латекоер“, „Сенсата технолоджис“ и „Стандард профил“.

Окончателният избор на победител беше направен от 5-членно жури. „Сенсата технолоджис“ ще носи титлата „Фабрика на годината“ до следващото издание на конкурса през 2024 г.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X