https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоСлави Трифонов разказа за новия си дует със Софи Маринова

Слави Трифонов разказа за новия си дует със Софи Маринова

Слави Трифонов, Софи Маринова и “Ку-Ку Бенд” зарадваха почитателите си с нова обща песен. Парчето се казва “Просто любов” и е инспирирано от китайската песен “Don’t Leave” на Шу Уей.

Трифонов разказа историята на песента във фейсбук профила си. Той открил красота в китайска песен, според него музиката била красива навсякъде по света.

След това убедил е Евгени Димитров да работят по нея. Написали още музика и добавили аранжимент. Текстът на песента е на Годжи.

Ето какво още разказва Слави за новия си дует със Софи Маринова:

Направили сме много песни с “Ку-Ку Бенд”. Може да прозвучи клиширано, но музиката е най-прекрасното нещо, което ни свързва и обединява. Толкова е красиво да видиш как музиката докосва най-различни хора от всякакви възрасти. Това е такъв дар и имам изумителен късмет, че заедно с изумителни музиканти правим музика и още правим музика. Като казах още правим музика, ще ви кажа, че открих красота в една китайска песен. Да бе, знам, че звучи откачено, но музиката е красива навсякъде по света и аз така видях красота в една китайска песен. Убедих Евгени да я направим, защото съм много убедителен. Той каза, че трябва да напишем още музика към песента и написа още музика, даже направи и аранжимент. А, Годжи написа много емоционален текст. “Ку-Ку Бенд” я изсвириха, а ние със Софи Маринова я изпяхме. Предлагам ви да чуете резултата. Песента се казва “Просто любов”. Желая ви здраве, сила и, разбира се, много любов! Весели празници!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X