https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоСинът на Ален Делон обвини сестра си, че е крила когнитивните проблеми...

Синът на Ален Делон обвини сестра си, че е крила когнитивните проблеми на баща им

Антъни Делон, големият син на Ален Делон, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, съобщи сп. “Пари мач”.

“Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим”, казва Антъни Делон. Той мисли, че като е скрила информация за състоянието на баща им, сестра му “го е поставила в опасност”.

“Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост”, казва Антъни Делон.

Според него Анушка, “която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката”, където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е “действала от личен интерес”, като не ги е информирала за здравословните проблеми на баща им.

Антъни Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре. “Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен”, казва той.

Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души. Антъни Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антъни Делон е подал жалба срещу сестра си, за да остави следа, “защото човек, който манипулира семейството си, е способен на всичко”.

Анушка Делон не е коментирала обвиненията на брат си.

Децата на Ален Делон подадоха миналата година жалба срещу жената с която той живее – Хироми Ролен и актьорът я подкрепи. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. От своя страна, тя ги обвини в клевета, насилие и кражба.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които “Роко и неговите братя”, “Гепардът”, “Басейнът”, “Зоро”, “Двама мъже в града”.

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна “Златна палма” за цялостната си кариера в киното, припомня БТА.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X