https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЗаловиха ало измамници на Централната гара в Русе

Заловиха ало измамници на Централната гара в Русе

Ало измамници са задържани на Централната гара в Русе за извършване на пет телефонни измами във Варненска област.

В жена на 45 години и съучастника й на 59-годишна възраст е намерена значителна сума пари от последните осъществени ало измами. Задържаните са конвоирани до Варна за допълнителни оперативни и следствени действия.

Работата по случаите продължава. Измамниците са задържани от служители на сектор „Престъпления против собствеността“ в отдел “Криминална полиция” при Областната дирекция на МВР във Варна, със съдействието на колегите им от сектор “Измами” при Главна дирекция “Национална полиция” и Областната дирекция на МВР в Русе.

Извършителите на телефонни измами продължават активно да звънят на стационарни телефони във Варна и селата в областта. Четири такива случая са регистрирани от началото на годината. От служителите на Областната дирекция на МВР във Варна са предотвратени 17 опита за този вид заблуди. Преките извършители на престъпления не са в страната, уточняват от пресцентъра на варненската полиция. ОДМВР – Варна, съвместно със сектор „Измами“ при ГДНП, продължават работата по документиране и доказване на цялостната престъпна дейност.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X