https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: В софийския Общински съвет са се разбрали за коалиция

Костадинов: В софийския Общински съвет са се разбрали за коалиция

„В софийския общински съвет са се разбрали за коалиция, която ще включва ПП-ДБ, ГЕРБ, БСП и някои по-малки корупционни метастази от „Синя София“ и МВРО“, коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук.

„Извън коалиционната клоака, която ще краде парите на софиянци следващите 4 години, оставаме ние от „Възраждане“ и ИТН“, заявява той.

„Сега искам да питам всички, които питаха защо не сме подкрепили Ваня Григорова на втория тур на местните избори, доволни ли са от избора си? Радват ли се? Щастливи ли са? Като обяснявахме, че между Григорова и Терзиев разлика няма, горките заблудени хорица ни обвиняваха в какво ли не. Е?!? А сега??! Доволни ли са от това, че подкрепиха Б-отбора на американското посолство?“, пише още Костадинов. По думите му в България има само две партии – „Възраждане“ и “всички останали”.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ съобщиха, че групата на ГЕРБ-СДС остава опозиция в Столичния общински съвет и не участва нито в „сглобки”, нито в „заварки” с хора, чиято победа в момента е обект на разследване и проверка от страна на институциите”.

БСП не води разговори за съставяне на общо мнозинство с „Продължаваме промяната – Демократична България“(„Спаси София“) и ГЕРБ в СОС, заявиха от Изпълнителното бюро на БСП в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

В края на януари за седми пореден път СОС не избра председател, следващото заседание се очаква да бъде на 8 февруари от 10:00 часа.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X