https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСтоичков записа песен с братя Аргирови и Тони Димитрова

Стоичков записа песен с братя Аргирови и Тони Димитрова

Стъпили върху древните руини на Небет тепе, известно като Акропола на Пловдив, Христо Стоичков, братя Аргирови и Тони Димитрова записаха нова песен. Тя се казва “Любов поне” и ще бъде пусната за рождения ден на Камата – 8 февруари, съобщи БГ радио, което ще излъчи парчето за първи път в 08:08 ч. Зад изпълнителите се разкрива панорамна гледка към града.

Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката, песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота, уточняват от медията. Автор на текста е Иван Тенев-Агента, музиката е на Благовест Аргиров, а аранжиментът – на Ангел Дюлгеров.

Стоичков навършва 58 години. За видеопремиерата на песента е избран Денят на влюбените – 14 февруари.

Четири дни по-късно – на 18 февруари, Камата влиза в журито на благотворителния епизод на тв шоуто “Като две капки вода” по Нова тв. Заедно с Мария Бакалова, Елена Петрова и Маги Халваджиян той ще оценява Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано в превъплъщенията им на известни певци. Благотворителната вечер на 18 февруари ще помогне на инициативите на УНИЦЕФ България за деца, които са жертви на насилие. Водещи са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X