https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактора"Възраждане" блокира Дунав мост днес

“Възраждане” блокира Дунав мост днес

„Дунав мост“ ще бъде блокиран днес по обед, съобщя председателят на групата съветници на ПП „Възраждане“ в Общинския съвет на Русе Мариян Димитров.

Повод за недоволството на политическата партия е отказът на Конституционния съд за провеждане на национален референдум за запазване на лева като единствено платежно средство в България. Партията се противопоставя и на изграждането на ветрогенератори в морето, което, според тях, ще убие рибарския отрасъл и ще унищожи окончателно туризма.

Като мотиви за протеста се сочи и превръщането ни в територия, която ще бъде населена с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят, заявиха от „Възраждане“ в съобщение до медиите.

Привърженици на политическата партия и недоволни от решението ще се съберат в 10,30 часа на общинския паркинг до НАП (ул. „Александровска“), откъдето ще потегли протестно автошествие в посока ГКПП „Дунав мост“. Там се предвижда провеждане на протестен митинг и блокиране на движението в района за времето от 12 до 14,30 часа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X