https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиТрима пострадали при ПТП на пътя Русе-Бяла

Трима пострадали при ПТП на пътя Русе-Бяла

Трима са пострадали при инцидент вчера на пътя Русе – Бяла. Произшествието възникнало на първокласния път, в района на км. 31+100 , в землището на гр. Две могили. За изясняването му са изпратени полицейски служители от РУ – Две могили, а впоследствие и дежурна оперативна група на полицията.

Изяснено е, че е катастрофирал лек автомобил “БМВ 318” с русенска регистрация, управляван от 20-годишен русенец. Според първоначалните данни, при движение в посока към гр. Русе, на прав пътен участък и суха пътна настилка, водачът е предприел изпреварване на колона от автомобили и при изнасянето си в лявата лента за движение е напуснал платното вляво с левите колела на автомобила, навлиза в левия банкет, вследствие на което губи устойчивост, завърта се и пресича странично цялото платно за движение, напуска го вдясно, преминава през банкета, многократно се преобръща през площ от храсти и дървета и накрая остава в покой в земеделска нива, разположена на 20 м от пътя.

Пострадали са: водачът – разкъсна рана и хематом на главата, настанен за лечение в болница „Канев“ в Русе; пътник на предната седалка /23 г./ – диагностициран с охлузвания и освободен за домашно лечение; пътуващ на задната седалка 20-годишен – настанен в хирургията на болницата с фрактура на гръдна кост.

Пробата на водача за алкохол е била отрицателна. Причините за произшествието са в процес на изясняване, в хода на образуваното по случая досъдебно производство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X