https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: Докато съучастниците в криминалното управление на България се цакат едни други...

Костадинов: Докато съучастниците в криминалното управление на България се цакат едни други с “муморандуми” за парцелирането на държавата, един друг меморандум хариза цялото българско небе на Турция

“Докато съучастниците в криминалното управление на България се цакат едни други с “муморандуми” за парцелирането на държавата, един друг меморандум хариза цялото българско небе на Турция. С подписа си представителите на ППДБ-ДПС-ГЕРБ разрешиха на турски военни самолети да навлизат необезпокоявано в българското въздушно пространство по ВСЯКО ВРЕМЕ И НА ВСЯКО МЯСТО!”, написа лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов във Фейсбук.

“Докато престъпниците от ППДБ, ДПС и ГЕРБ разиграват смешни циркове за отвличане на вниманието, България бавно и полека се превръща във вилает на Турция. А през това време американската пропаганда у нас продължава да върти плочата, че всеки момент Русия щяла да ни нападне! Следващото ще бъде да почнат да ни обясняват как само Турция може да ни освободи и предпази от Русия.

Българи, събудете се, ядосайте се, изправете се! Убиват ви, и през това време ви обясняват как живеете прекрасно! Имате два много прости избора пред вас – Възраждане или унищожение на България!

Аз моя избор съм го направил и ще се боря за него до край!”, завършва той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X