https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЖители на Русе се събраха пред дома на стопанина, пребил жестоко кучето...

Жители на Русе се събраха пред дома на стопанина, пребил жестоко кучето си

Десетки жители на Русе се събраха пред къщата на стопанина, пребил жестоко кучето си. Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание и да потърсят сметка на вече бившия му стопанин, като очакват правоохранителните органи да си свършат работата.

Животното е с отрязани уши и му е нанесен удар с брадва, разказа Кадир Емин, който го е намерил в много тежко състояние.

С още хора, Емин намерил транспорт, за да го закарат на ветеринар. Сега животното е добре и има нов дом, където ще се радва на любовта на новите си стопани.

Днес десетки русенци се събраха пред къщата, където живее извършителят на това престъпление. Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание и да потърсят сметка на вече бившия му стопанин, като очакват правоохранителните органи да си свършат работата.

Невена Робъртова е доброволец към приют за животни и постоянно вижда изоставени от собствениците си питомци. Затова хората настояват да се вземат мерки за контрол върху изпълнението на закона – кастрация и чипиране на дворните кучета, единна система за това къде колко животни има и контрол на развъдниците.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X