https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски за Тагарев: Нулева работа за Украйна! Жалка гледка е да обвинява...

Пеевски за Тагарев: Нулева работа за Украйна! Жалка гледка е да обвинява зам.-министрите

“Той не може да прати едни бронетранспортьори няколко месеца. Работа, която свършихме с Борисов – още преди месец, всичко беше готово и подписано. Парите бяха осигурени, пратих писмо и до финансовия министър. Той до ден днешен не го е изпратил. Жалка гледка е да обвинява зам.-министрите”, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски относно министъра на отбраната Тодор Тагарев.

По думите му постъпката му не е мъжка. “Да каже аз съм виновен, не ги пратих. Само ходи напред назад, снима се само – нулева работа за Украйна. Всичко свършено досега, бе свършено от парламента. Тагарев свърши една голяма нула”, заяви Пеевски.

“ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са в коалиция и е редно да подпишат коалиционно споразумение, в което разпределението да е пропорционално – според тежестта на партиите”, коментира той.

“Това са си разговори между тях, ние в това правителство няма да участваме по нито един повод. Смятам, че партньорите трябва да са честни към българските граждани – да е ясно какво ще правят, как ще правят и да си го подпишат. То е ясно, че те са в коалиция, няма какво да се лъжем. Коалицията е ясна и тя е между техните партии. Трябва да си сложат подписите, да сложат програма за цял мандат, хората да я видят.Според мен, когато има коалиция, трябва пропорционално, по тежестта на партиите да се направи такова коалиционно споразумение. Няма как някой с много малко да иска всичко”, каза Пеевски.

От думите на Пеевски стана ясно, че за него реалният премиер е Кирил Петков, а не Николай Денков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X