https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРемонт на ВиК - Русе затваря булевард "Цар Фердинанд"

Ремонт на ВиК – Русе затваря булевард “Цар Фердинанд”

ВиК – Русе уведомява, че на 5 март 2024 г. ще започнат ремонтни дейности по водопровод по бул. „Цар Фердинанд“ в участъка от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Войводова“.

„Предстои подмяна на аварирал участък от водопровода“, съобщиха от пресцентъра на дружеството. „Ремонтът е необходим, за да се осигури безпроблемно водоснабдяване на живущите в района“.

Във връзка с ремонтните дейности е необходимо посоченото по-горе пространство да бъде освободено от паркирани автомобили.

„Молим собствениците на паркираните в участъка пътни превозни средства да ги преместят своевременно, за да се осигурят условия за нормалното протичане на ремонтните дейности“, апелират от ВиК – Русе.

Срокът за преместване на автомобилите е 4 март 2024 г. (неделя), 23:59 ч.

Очаква се ремонтните дейности да продължат около 2 седмици. По време на ремонта ще бъде нарушено водоснабдяването в някои от сградите в района. ВиК – Русе ще осигури водоноски за зареждане на засегнатите домакинства.

„Съветваме гражданите да се съобразят с временните неудобства и да преместят автомобилите си своевременно“, казват от дружеството.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X