https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиРусенец загина при токов удар в село Писанец

Русенец загина при токов удар в село Писанец

На 04.03.2024 год. в 15,27 часа, чрез тел.112 в ОДЧ на ОДМВР -Русе, е получено съобщение, че в района на “Рибарски комплекс за спортен риболов” в с. Писанец, обл. Русе, при досег с рибарска въдица до контактната електрическа мрежа е починал на място мъж роден в гр. Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, като при извършения оглед е установено, че причина за инцидента е досег до контактната електрическа мрежа преминаваща успоредно на водоема в с. Писанец с осем метрова карбонова телескопична въдица марка “Poke”, като по трупа на мъжа са установени ясни изгаряния в областта на дясна длан и ляв долен крайник в областта на ходилото.

Близките са уведомени, а по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.127, ал.1 от НК до изготвяне на съдебно медицинска експертиза доказваща причините за смъртта на лицето.

От сводката не става ясно дали загиналият е Николай Димов (Dj Zmey), за който по-рано днес беше съобщено, че е починал при нелеп инцидент с токов удар.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X