https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиВъоръжена жена се барикадира в болница в Германия

Въоръжена жена се барикадира в болница в Германия

Въоръжена жена се барикадира в болница в град Аахен, федерална провинция Северен Рейн-Вестфалия. По-късно стана ясно, че тя е заплашила няколко души с оръжие.

На мястото стартира голяма полицейска операция, спецчастите докараха и тежка техника, съобщава германският Bild.

Знае се, че жената е на 65-годишна възраст, но самоличността й не се съобщава. Към момента няма данни за пострадали хора.

По данни на полицията, жената е дошла в болницата в късния следобед. Скоро след това служителите са забелязали дим, според някои информации тя е запалила пиротехника в операционна зала. След това се е барикадирала в една от болничните стаи.

“Жена е постъпила в болница малко преди пет. Малко по-късно служителите забелязали дим около нея. След това жената се оттеглила в една стая и се барикадирала там. Изведохме пациентите и персонала на безопасно място, евакуирахме района”, обяви Андреас Мюлер, говорител на полицията в Аахен.

Рано тази сутрин стана ясно, че акцията е приключила. Германската полиция е успяла да извади от сградата 65-годишната жена. Репортер на агенцията на мястото събитието съобщава, че тя е била изкарана от болничното заведение на носилка. От полицията обявиха, че други хора в болницата не са пострадали заради инцидента.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X