https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоКметът Пенчо Милков удостои със златна значка треньора на „Дунав“-Русе Красимир Миронов

Кметът Пенчо Милков удостои със златна значка треньора на „Дунав“-Русе Красимир Миронов

В зала „Дунав“ днес се проведе среща между волейболистите на ВК „Дунав“-Русе и кмета Пенчо Милков. Тя е по покана на ръководството на клуба по повод спечеления в събота мач срещу “Миньор” Перник с 3:0 гейма. Състезателите на ст. треньора Красимир Миронов триумфираха в Националната волейболна Висша лига.

“Изключителна радост и сила донесохте на града ни. Благодаря на всеки един от вас от сърце. Относно участието ви в Супер лигата през следващия сезон основна задача, както пред ръководството и треньорския състав, така и пред общината, е да бъде подсигурена възможността да се състезавате достойно в елита на българския волейбол“, каза Пенчо Милков. Той подчерта, че ще се търси помощта и на русенски фирми. Кметът удостои Красимир Миронов със златна значка и подари на отбора икона на Свети Георги, която да го пази и вдъхновява в бъдещите предизвикателства.

Състезателите на русенския клуб подариха на кмета волейболна топка и плакати със своите подписи.

На срещата присъстваха още заместник-кметът по спорт и младежки дейности Борислав Рачев и председателят на УС на СКВ „Дунав“ Валери Андреев.

Припомняме, че в края на януари кметът Пенчо Милков награди с грамоти и статуетка „Русе“ волейболистите на „Дунав“ – Русе и техните треньори за спечелването на Купата на България Висша лига.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X