https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер да е...

Борисов: Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер да е поискал срещи с кадри от ГЕРБ

“И 150 депутати да имаме с ДПС след изборите, правителство няма да направим”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

“Език мой, враг мой – този съвет даде Борисов на ПП-ДБ. Да изгледат за два месеца тази постановка, да намерят време, защото, ако продължат по същия начин, няма да си говорим”, предупреди той.

Борисов бе категоричен, че не се меси в подбора на служебните министри от страна на Димитър Главчев. Изобщо, отсече той.

“Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер да е поискал срещи с кадри от ГЕРБ за назначаването им на министри”, Борисов.

“Президентът е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза. Това е негов избор и ние го приемаме, но видяхме, че г-н Андрей Гюров го обявиха за предател, защото не бил говорил никой с него. Изобщо чухме много неща, различни от истината през последните дни. Това, което най-ме радва и ме прави щастлив е, че в тези 9 месеца сме повишили раждаемостта, жените ще ме разберат какво искам да кажа. Това правителство нещо много хубаво сме свършили”, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и законодателните промени, които спешно се наложи да направи парламента заради Конституцията и избора на служебен премиер. И кой е направил предложенията за конституционната реформа

“Аз имам добра памет за неща, в които съм участвал. Специално за Конституцията винаги сте чували, че подкрепям Христо Иванов и неговите предложения. Аз не съм участвал дори в разговорите, свързани с Конституцията, защото това е нещо, което се преподава в университета, учи се за него много години за него и имаме много добри конституционалисти. Не виждам нещо Христо Иванов да е виновен, не се променят закони, а се доизчистват детайли да им се пази мястото на хората докато са служебни премиери”, обясни Бойко Борисов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X