https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиСпипаха непълнолетни с нерегистрирани кросови мотори в Ряхово

Спипаха непълнолетни с нерегистрирани кросови мотори в Ряхово

На 30.03.2024 г., около 14:45 ч., дежурен наряд от РУ- Сливо поле е получил сигнал за непълнолетни лица, управляващи кросови мотоциклети в с. Ряхово. При извършен обход на населеното място, по ул. “Цар Борис I” служителите забелязали два кросови мотора без регистрационни табели, които се движели в посока с. Бабово, но същите не били спрени, понеже водачите им ускорили скоростта си и се отдалечили. По случая е образувана преписка с оглед престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. В хода на проведена на 04.04.2024 г. специализирана полицейска операция е установено, че водача на единия кросов мотоциклет е А.С. на 17 години от гр. Русе, а управлявания от него мотоциклет марка “Ямаха” не е регистриран по надлежния ред на територията на Република България.

На 30.03.2024 г., около 14:45 ч., дежурен наряд от РУ- Сливо поле е получил сигнал за непълнолетни лица, управляващи кросови мотоциклети в с. Ряхово. При извършен обход на населеното място, по ул. “Цар Борис I” служителите забелязали два кросови мотора без регистрационни табели, които се движели в посока с. Бабово, но същите не били спрени, понеже водачите им ускорили скоростта си и се отдалечили. По случая е образувана преписка с оглед престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. В хода на проведена на 04.04.2024 г. специализирана полицейска операция е установено, че водача на единия кросов мотоциклет е А.П. на 15 години от гр. Русе, а управлявания от него мотоциклет марка “КТМ” не е регистриран по надлежния ред на територята на Република България.

На 31.03.2024 г., дежурен наряд от РУ-Сливо поле е получил сигнал за непълнолетни лица управляващи кросови мотоциклети в с. Ряхово. При извършен обход в населеното място, по ул. “Цар Борис I”, в района на парка служителите забелязали два кросови мотора без регистрационни табели, които след като видели полицейския автомобил водачите им ускорили скоростта си и се отдалечили, единия в посока с. Бабово, другия в посока гр. Сливо поле и не били спрени за проверка. По случая е образувана преписка с оглед престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. В хода на проведена на 04.04.2024 г. специализирана полицейска операция е установено, че водача на единия кросов мотоциклет е А.С. на 17 години от гр. Русе, а управлявания от него мотоциклет марка “Ямаха” не е регистриран по надлежния ред на територията на Република България.

На 31.03.2024 г., дежурен наряд от РУ-Сливо поле е получил сигнал за непълнолетни лица управляващи кросови мотоциклети в с. Ряхово. При извършен обход в населеното място, по ул. “Цар Борис I”, в района на парка служителите забелязали два кросови мотора без регистрационни табели, които след като видели полицейския автомобил водачите им ускорили скоростта си и се отдалечили, единия в посока с. Бабово, другия в посока гр. Сливо поле и не били спрени за проверка. По случая е образувана преписка с оглед престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. В хода на проведена на 04.04.2024 г. специализирана полицейска операция е установено, че водача на единия кросов мотоциклет е А.П. на 15 години от гр. Русе, а управлявания от него мотоциклет марка “КТМ” не е регистриран по надлежния ред на територията на Република България.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X