https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПроменят движението по част от АМ „Тракия“ почти до края на април

Променят движението по част от АМ „Тракия“ почти до края на април

Променя се организацията на движение в посока София при 350-и км на автомагистрала „Тракия“ от 8 до 22 април заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения при река Айтоска и над жп прелез. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията „Пътна инфраструктура” (АПИ).

Ще бъде затворен участък от около 600 метра. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, а скоростта в участъка ще е до 50 км/ч, уточниха от АПИ.

Ремонтните дейности на фугите на мостовите съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен. През март бяха ремонтирани фугите на същите съоръжения в платното за Бургас.

От АПИ апелират шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

От 19 март до 2 април бе променена организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X