https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиСигнал за домашно насилие в с. Пиргово

Сигнал за домашно насилие в с. Пиргово

Вчера около 11:40 часа е постъпил сигнал за домашно насилие на адрес в с. Пиргово. На място е изпратен екип на РУ – Две могили. Според заявеното от потърпевшите 32-годишен мъж бил нанесъл удари с ръка в областта на лицата на жената, с която живее и на майка си.

Полицейските служители са установили тримата на адреса. Сигналът е документиран от полицията, като по случая е започната проверка по описа на РУ – Две могили с оглед изясняване на престъпление по чл. 131, ал.1. т. 5а от НК.

Двете жени са отказали медицински прегледи. На 32-годишния мъж е съставен предупредителен протокол. В хода на полицейските действия на място станало още ясно, че 32-годишният мъж има наркотици.

Той предал на полицаите 2 бр. прозрачни найлонови пликчета, съдържащи зелена тревна маса, както и устройство за обработка на тревата – гриндер, които държал в личния си автомобил. На тревната маса е извършен полеви тест, който реагирал на “канабис”. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Две могили за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X