https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Всичко зависи от ПП–ДБ дали ще можем да работим заедно след...

Борисов: Всичко зависи от ПП–ДБ дали ще можем да работим заедно след изборите

“Припомням масата партийни кадри от БСП, които Радев назначаваше. След това президентът създаде цели партии – ПП и тази на Стефан Янев”, заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Нека се види това, което се направи в Тутракан за Тутраканската епопея. Толкова можем да се гордеем с армията си, с пълководците си. Днес ще гласуваме повишаване на заплатите за военните с над 30% – абсолютно заслужено като памет, а и мярка, за да не изтичат кадрите ни в чужбина.”

“А в същото време виждате, че се нанасят удари по линията Израел – Иран, което предизвиква страх в целия свят. Все още има война в Украйна”, каза още той по темата.

“Наше право и задължение е да повишим заплатите в армията, да решим проблемите в енергетиката, свързани с Маришкия басейн. И това ще направим! ГЕРБ ще подкрепи всички комисии, които се предложат на извънредно заседание”, допълни Борисов.

“Преди три години покривахме всички критерии за еврозоната, бяхме допусната в европейски Банков съюз, в чакалнята на еврозоната. Можеше да сме в еврозоната с Хърватия. Причина да не сме в еврозоната се корени от преди три години – причината са хората, които гласуваха за ПП. Сега можем да чуваме тъжни вести, но всички сме си го заслужили с тези три години”, каза лидерът на ГЕРБ.

“Спомням си за фалшификатите, които се пускаха по мой адрес и сега се случи и по техен адрес. Видяхме сега кучетата по телевизията. Ще коментирам едва когато съдът се произнесе за случая. Имаше свидетелства, че съм ял хора, а хората са живи”, заяви Бойко Борисов.

“Всичко зависи от ПП-ДБ дали ще говорим след изборите. Те не реагират нито на министрите, които бяха в служебните кабинети на Радев, не реагират срещу сегашния министър на външните работи, а реагират срещу човека, който го взех от тях – Даниел Митов. Партията го избра, за да имаме мост с тези хора. Не коментират техните министри и областни управители, които останаха. А в същото време сега се говори за Митов”, завърши той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X