https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКалин Стоянов: Търсят се лъжесвидетели по отношение на мен, които да внушават...

Калин Стоянов: Търсят се лъжесвидетели по отношение на мен, които да внушават неистини

“Съобщих, че в дома на Бойко Рашков са провеждани срещи в тесен кръг от хора, по време на които са поставяни задачи кой, какво трябва да свърши, за да бъда дискредитиран и да отпадна от ротацията като вътрешен министър. След което са се раздавали постове”, заяви служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов в отговор на журналистически въпроси. Той добави, че има информация, че в момента група от хора търсят лъжесвидетели по отношение на него, които да внушават неистини.

Стоянов посочи, че е доволен, че не се е подал на натиска Тенчо Тенев да бъде назначен като зам.-министър във МВР или като негов съветник.

Министърът на вътрешните работи опроверга твърденията, че се е срещал със Стефан и Мартин Димитрови. Той поясни, че ги е виждал в МВР.

Стоянов отново каза, че не е знаел, че Живко Коцев присъства на срещите с Димитрови.

„Към днешна дата МВР вече стартира организацията за провеждането на изборите. Имаме готовност за изпълняване на ангажиментите. Уверен съм, че ще се справим. За момента няма сигнали за закупуване на гласове, но те започват когато стартира кампанията”, обясни Стоянов, цитиран от NOVA.

Министърът каза, че не обмисля вариант за нов главен секретар на МВР. Той поясни, че тази длъжност ще изпълнява зам.-главения секретар и не обмисля вариант за друг.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X